Viitoarea doamna Hossu la un pahar de sifon cu „ceruza” scripcariană.

Mulți ar spune că această șezătoare de taifas s-ar motiva prin dorința viitoarei doamne Hossu și a lui „Fantomas”, de a face propagandă ilustrator proiecte USR-iste ce urmează a fi puse în practica.

VRAJEALĂ!

„Miss Injecția” de Aluminiu și visătorii la deputăție cu planuri de legalizare a drogurilor, au mai repetat aceste întrevederi intime la un pahar de sifon cu nimeni altul decat „ceruza” scripcariană, care în campanie, ștergea pe jos cu actualul șef al divei.

Câtă iubire, câtă prietenie!…

Se pare ca acest element, nu este un „jurnaliști de căcat” așa cum ii numește duduia pe nenorocirii ce nu-i poate controla; și care din răutate și invidie scriu verzi și uscate defăimând strălucită ei reputație. Unde nu mai pui că „lachița Incondeiată” executa și acum ordinele imperatorului de Buruienesti ce „ne-a furat, dar ne-a și facut”.

Avand în vedere vasta sa activitate propagandistice, ne face sa ne ducem cu gândul ca acesta este omul de legătură dintre pretendenții noii alianțe Burgio‐scaripcarine. Dar la ce ilustrate frumos colorate mai avem, putem renunță cu ușurință la cuvintele „cu gândul” din fraza de mai sus.

Așadar în așteptarea unor scuze din partea divei cu limbajn de peșteră, aruncam mai aruncam o privire si către o alta carte postala/ilustrată cu FESTIVALUI  de la  Brașov,  „Cerbul de Aur” 1981… Frumoasa masca Flaviuța! E imitație de piele de leopard sau de jaguar?…, că nu-mi dau seama…

În încheiere, tov. Coliban! Ce părere ai de proveniența atacurilor apărute în BizBra$ov. Daca mai vrei? Că noi mai avem!(Trage tu concluziile!… Dar nu pe nas!)

P.S. Flavia! In calitatea ta de mare om politic trebuia sa știi ca presa te ridica, presa te coboară, dar cum noi suntem „jurnaliști de cacat” nubne rămâne decât sa demonstram contrariul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: